Aktuální informace

Vážení klienti,

věříme, že nejhorší je za námi a že jsme celou náročnou situaci zvládli.

V souvislosti s ochranou před onemocněním způsobené virem Covid-19 Vám oznamujeme, že za dodržování všech hygienických opatření, začínáme od 8.6.2020 opět osobně poskytovat naše služby a aktivity na všech našich pracovištích.
 

Informace pro pěstouny:

  • v případě, že, budete mít obavu z osobní návštěvy našeho pracovníka ve vaší domácnosti, budeme to respektovat. Oprávněnou obavu můžete mít, pokud patříte do rizikové skupiny Vy sami, Vám svěřené dítě nebo osoby bydlící s Vámi ve společné domácnosti. V tomto případě můžeme konzultace i nadále realizovat telefonicky nebo osobně mimo vaše bydliště, např. v zahradě, parku, na procházce apod., za dodržování všech hygienických opatření.
  • pokud patříte do rizikové skupiny a nebudete se chtít osobně účastnit vzdělávacích akcí, budeme to za současné situace respektovat a bude možno se dohodnout na individuální formě vzdělávání. Vzdělávací akce, které se neuskutečnily v plánovaných termínech, jsme nahradili novými termíny a pěstouni, kteří byli na tyto vzdělávací akce přihlášeni, budou o náhradních termínech informováni. V případě volné kapacity budeme informovat i další potenciální zájemce.

Na opětovné setkání s Vámi se těší kolektiv Do náruče, z.s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *