Jarní prázdniny v Úvalně 2018

V termínu 26. 2. – 2. 3. 2018 se deset dětí z Bruntálska zúčastnilo respitního pobytu s názvem “Jarní prázdniny v Úvalně”. Počasí bylo po celý týden mrazivé, ale to nám nebránilo si pobyt užít naplno.
V pondělí po příjezdu jsme navštívili nově vybudované zrcadlové bludiště v Úvalně. Po obědě jsme sáňkovali a bobovali a večerní program se nesl ve znamení společenských her a stolního tenisu.
Úterní výlet do Ostravy jsme vyplnili skákáním na trampolínách pod vedením instruktorů a odpolední návštěvou Laser game, kde jsme se patřičně vyřádili.
Středa dopoledne se nesla ve znamení výtvarných činností. Se souhlasem majitelky domu jsme vyzdobili malbami stěnu schodiště a malovali jsme i na oblázky. Odpoledne jsme v lese hráli šipkovanou a později postavili město z kostek Lega včetně funkčních modelů aut, letadel, helikoptér, buldozeru…
Čtvrteční den jsme celý věnovali výletu do Olomouce. Místní aquapark nabízí dostatek možností k vodním radovánkám a ty jsme beze zbytku využili. Odpoledne, po vydatném obědě, jsme se přesunuli do kina na animovanou pohádku s názvem Ferdinand.
Pátkem jsme náš prázdninový pobyt zakončili kreslením deníčku, kde jsme zaznamenali slovem i obrázky uplynulé dny s důrazem na to, co se komu z nás nejvíce líbilo.

Jarní prázdniny v Úvalně 2018 1Jarní prázdniny v Úvalně 2018 2Jarní prázdniny v Úvalně 2018 3Jarní prázdniny v Úvalně 2018 4Jarní prázdniny v Úvalně 2018 5Jarní prázdniny v Úvalně 2018 6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *